2010-05-25

CONFUSED

min blogglust försvann abrupt när vädret blev så fint för ett par veckor sedan. jag hade inte tid att uppdatera för all tid gick åt att leva. jag har solat på altanen, grillat mat, cruisat med bilen, simmat, suttit ute sent på kvällarna, tränat, firat födelsedagsbarn, sökt jobb, festat, druckit goda drinkar, gått barfota, bakat till studenten, kollat ett flertal filmer, spenderat heldag på sommarstugan med mon petit ami, tagit långa promenader, fotat gammalt stuff (försäljning), ätit glass..

lusten att fortsätta kryper sig nu sakta på i samband med det snuskiga vädret. just nu är det 7 C°, regntungt, trist och grått där ute. hursomhelst känns det dock onödigt att fortsätta att lägga ner tid och energi på bloggen ifall ingen läser den..

så nu undrar jag ifall du vill att jag fortsätter? do you want me to keep on going?

(på senaste tiden har jag fyndat en del secondhand: ett par skinnboots, en långkjol, ett par clips örhängen, en väska, ett par mockaboots, en Adidas dräkt. dessutom har jag fått min H&M beställning med bikinin, varav jag ska välja en, högst två)

22 kommentarer:

Malin Nyman sa...

jaaaaaa hannah, vi VILL att du fortsätter skriva! jag är själv i en bloggtorka för tillfället. hoppas desperat att ja snart ska finna motivationen igen.

Anonym sa...

fortsätt!!

Sara sa...

Såklart vi vill!

tanya sa...

KLART DU SKA FORTSÄTTA! din blogg e min favorit :)

Elin sa...

keep on going!

Michaela sa...

jaa! Klart att vi vill att du fortsätter, din blogg är ju så härligt inspirerande ! :)

Rebecca sa...

fortsätt människa!

Sara sa...

JOO! fortsätt

Michaela sa...

hannah, jag fundera lite på de där korsörhängena som du skrev om för ett tag sedan, har du kvar dem eller sålt dem? Annars skulle jag vara intresserad av dem :)

Hananah sa...

Michaela: jag har satt upp de på Tradera nu, så skaffa ett konto och in och buda på de ifall du är intresserad :)

jae sa...

fortsätt!

Lovisa sa...

inget att fundera på.. fortsätt! :)

Anonym sa...

Ja! Jag vill absolut att du fortsätter! / Sara

Petra sa...

Fortsätt! :)

Agnes sa...

såklart att du skall fortsätta!!!

A. sa...

First of all, i hope you speak english ! Then i hope that you'll continue your blog because i'm one of you biggest fan (if not the one). If someday you wanna speak ! :)

iida sa...

Fortsätt, du inspirerar kvinna!

Anonym sa...

fortsätt

hanna sa...

oj tack för tipset!:) jag är dock inte helt hundra på att jag kommer i dem! eller så får jag helt enkelt lov att banta bort ett par kilon ;) måste fundera på saken!

Retro Elephant sa...

Lägg inte ner bloggen :)

Gabriella sa...

fin blogg

Anonym sa...

klart du ska fortsätta!!