2010-02-27

HANANAH COOKING


idag lagade jag middag åt familjen:


jag skivade två rödbetor och kokade de 20 min. i lättsaltat vatten

jag rostade en näve pinjenötter i stekpannan

jag sköljde rejält (ca 50 g.) med Napolitana salladsmix; spenat, rucola etc.


sen blandade jag allt på ett serveringsfat och smulade massor med getost över det. slutligen ringlade jag olivolja och balsamvinäger över, saltade och pepprade salladen och serverade den tillsammans med smörstekta, vegetariska sesam-nuggets

8 kommentarer:

Katarina sa...

Shit, det ser gott ut.

Retro Elephant sa...

MUMS!!

//Lina

linnea sa...

ser sjukt gott ut!

Hananah sa...

Katarina: rätten är inte bara en fröjd för ögat utan även munnen.

Hananah sa...

Retro Elephant: mums är just det rätta ordet

Hananah sa...

linnea: och är sjukt gott

Anna sa...

Sv: Tack tack!

Åh rödbetor och getost är sååå gott!

Hananah sa...

Anna: det är en perfekt kombo